Fiskerapporter Karmøy H.K. - 2015

6. september: Alf-Inge Steindal

Der satt ann !

Endelig blei det fullklaff på kveitesatsingå i sundet!! tirsdagkveld sko eg ut å lufta båten før den sko på service gjekk målretta itte kveita men utstyret va pinglete å frista ikkje å knytta nytt i pisseveret! så der fekk gå me 5/0 mutulight 0.70 sen å ein halv makrellsia! eg fant meg ein ny topp på rundt 30 meter itte ein peikepinn fra oag om kor eg konne leita å såg godt me sei på loddet slapp ner midt i seiahelvettet itte ti minuttar va hu bortpå 2 gångår men 3dje gangen satt hu! itte ein långe kamp me mången utras konne eg endelig setta kleppen i udyret! ein heilt fantastisk opplevelse 47.5 deilige kilo!

Mvh
Magne Vorland

Medlemsbilde

Medlemsbilde

Medlemsbilde



5. juli: Alf-Inge Steindal

Nye klubbrekorder

Det er til nå i år satt 4 nye klubbrekorder. 2 av dem har stått i en årrekke.

Først ut var det Odd Arve som slettet Svein Godtfred sin rødspette rekord i fra 1992. I karmsundet lurte han seg en på hele 3,97kg.

Så var det Mikal Ruud som var på tokt i Ålfjorden etter skate. Det fikk han ikke, men slettet klubbrekorden til Alf-Inge i fra 2002 på Brosme. Brosma var 16,040 og ble tatt på 470 meters dybde.

Jostein Lundal var på hjemmelige trakter i mars og klarte da å lure opp ny klubbrekord på Brungylt. Den nye rekorden lyder på 180gram.

I tillegg kommer Mikal Ruud sin Lysing rekord som er beskrevet i rapporten tidligere i år.

Medlemsbilde

Medlemsbilde

Medlemsbilde



23. februar: Alf-Inge Steindal

Ny klubbrekord på Lysing!

Mikal Ruud var på fisketur i Valevåg med Ole kristian widding nå på søndag.
Mikal klarte her å lure på en lysing på hele 10.88 kg. !!!! Mere en en fordobling av klubbrekorden vår.... Han brukte hele brisling som agn. Lengen var 115 cm og omkretsen var 50 cm.

Denne ska ikke bli god å slå :-)

Medlemsbilde

Medlemsbilde