Fiskerapporter Karmøy H.K. - 2018

19. februar: Alf-Inge Steindal

V6 Nr 1- 18.02.2018

Da var vi i gang med første tur for 2018.
11 personer møtte opp til V6 nr 1 og ble fordelt på 4 båter.
Alle båtene gikk innover I Sundet da det de siste ukene var meldt om noe fin torsk der.
3 båter startet under strengene.....

Det var så som så med fisket for de fleste, men det var som vanlig tatt noen fine fisker. Fangstene besto for det meste av noe Lange, torsk, hyse og sei. Størst fisk var det Magne Vorland som fikk, ei lange på 12kg.
Vinner ble Magne Vorlandsom hadde 46,80kg med fisk samt 6 sorter + størst fisk. Totalt 55,80kg.

Jeg gikk som vanlig med min båt og hadde med meg Magne Ruud og Stein Rune Tveit. Startet under strengene, sammen med 2 andre båter. Var tregt Fiske for vår del, kun en 5kg torsk til meg + noen småfisker!! Ble litt utolmodig etter dette og vi flyttet på rundt omkring uten å finne så mye fisk. Endte til slutt opp på protantoppen, og der kom etter hvert også Møksvold opp. Dagens øyeblikk kom da det kun var igjen noen minutter av fisketiden. Vi så at Kristian slet fælt fremme I baugen ombord hos Møksvold. Både vi og Kristian trodde han satt fast I bunn. Det var snakk om å kappe snøret da det begynte å komme oppover I sjøen. De forsto etter hvert at det var fisk og ei stor kveite viste seg før den stakk til bunns igjen. Vi kom bortom med kveitekrok slik at den etter hvert ble forsvarlig landet. Kveita hang så vidt I en 1/0 krok og løsnes rett etter kroken ble satt.
Fisken ble forsiktigt tatt ombord for mål og veging og deretter satt tilbake. Se facebooksiden vår for mere bilder og video.
Denne fisken ble desverre ikke tellende I konkurransen da det er fredningstid nå. Kristian var storfornøyd med fangsten alikevell .....

Se resultater på Facebook eller når de kommer inn under resultater her på hjemmesiden vår.

Mvh
Alf-Inge Steindal
Sekretær

Medlemsbilde

Medlemsbilde

Medlemsbilde