Fiskerapporter Karmøy H.K. - 2020

15. mars: Alf-Inge Steindal

V6 nr 1 2020 Lørdag 14 Mars

Lørdag 14 Mars arrangerte vi årets første V6 tur. 10 personer møtte opp til en iskald morgen i båthavna på Norheim. Vi fordelte oss i 4 båter og dro sørover i sundet. Forholdene var ikke optimale, men på stigende vann bortimot hele dagen.
Om bord hos meg hadde jeg med meg OAG og et nytt medlem. Vi stoppet først på slangen for å lure opp et par fine torsker.... Det begynte ikke så bra, da fjernkontrollen til Minn-kotaen streiket. Vi måtte da andøve så godt vi klarte da. Odd Arve klarte å lure opp et par torsker på pilken, men det var ikke noe skikkelig fres over det. Vi flyttet da lengre innover i Matlandsvåg. Der fant vi plutselig et punkt med fin sei, hvor noen av dem var riktig fine. Odd arve fikk de 2 største på hele 7,3kg og 6,65kg. Noe fin torsk fikk vi også inn i mellom. Vi ble liggende og file etter sei resten av fisketiden der. OAG fikk til slutt hele 52kg på de 15 største fiskene....... Det er lenge siden det er kommet opp slike vekter i sundet. Vi 2 andre hadde rundt 30kg hver.
Også Magne M og dem fant noe fin fisk, bla. dagens største fisk. Torsk på 8,7kg. Også de fant noe fin sei som drev vekta oppover. De andre 3 båtene var ikke like heldige, for det meste småfisk. Det var vel bare en som fikk over 20kg der.
Forholdene får kansje ta litt av skylda, det blåste bra utover dagen og strømmen gjorde det til at det var vanskelig å holde båtene. MEN alt i alt en GOD dag på sjøen.
For resultater, se vår FB side.

Mvh
Alf-Inge

Medlemsbilde

Medlemsbilde

Medlemsbilde

Medlemsbilde

Medlemsbilde

Medlemsbilde6. mars: Alf-Inge Steindal

Foredrag Baardsen på kaien

Baardsen på kaien inviterer til foredrag tirsdag 17.Mars kl. 19.00 med Thor Larsen
Dette er desverre avlyst pga. Corona.

Medlemsbilde