Fiskerapporter Karmøy H.K. - 2007

26. desember: Johnny Svendsen

Karmsundet

Tok en kjapp tur bort til strengene. Ble ikke det helt store utbyttet. Den ene torsken jeg fikk på ca. 2,5 kg. tok når jeg så en skikkelig stim med fisk på loddet (langs bånn). Ellers fikk jeg 5-6 hyser og en liten hvitting.23. desember: Johnny Svendsen

Karmsundet

Var en tur i Karmsundet i dag. Forsøkte først rundt Flataskjær, Matlandsvågen og deretter Strengene uten noe særlig utbytte. Så ikke noe fisk på loddet heller. Traff Odd Arne Kjørlien ved Flataskjær og heller ikke han kunne melde om fangst.14. desember: Johnny Svendsen

Urtertur

Var på Urter i dag. Dro ut i litt over 9 fra Kopervik og var ute litt før 10. Fisket fra oppankret båt på ca. 60 meters dyp. Det var ikke det helt store fisket, men en torsk på nesten 4 kg. og noen mindre, samt noen hyser kom ihvertfall ombord. Strømmen var ganske så sterk helt fra morgenen av, men avtok etterhvert - det gjorde fisket også.

Medlemsbilde27. november: Alf-Inge Steindal

Pompel og Pilt på tur til Bømlafjorden

Fikk tlf. fra Skeie i går kveld da han lurte på om eg kunne ta fri fra jobben og bli med til Valevåg. Selvsagt kunne eg det, det var jo mange uker siden sist eg var på sjøen og meldingene var jo bra til i dag. Blei henta litt før kl. 8 og det bar norover til Valevåg.

Vi bestemte oss for å prøve på dypet sør/vest av Traavaas rundt 300 meters dyp, da det var noen timer til strømmen begynte å renne rett vei. I etterkant burde vi droppet det. Vi fikk ikke en eneste fisk de første 3 timene. Håen rensket krokene etter kort tid.

Vi besluttet deretter å dra opp dreggen og flytte inn på gromplassen inne ved Traavaas. Her mente vi i hvertfall at muligheten for en og annen sei var til stedet og vi hadde ikke fisket lenge før det smalt til på stanga mi. Jeg hadde veldig stram brems, men alikevel dro den snøret av snella. Etter en litt stri tørn kom en herlig sei på 9,7 kg. til overflaten. Vi fikk 7 seier og ein merlespiker av ei lange til før vi måtte gi oss før mørket kom. Skeien avsluttet med stil og fikk ein fin sei på 9,4 rett før vi måtte gi oss. De andre seiene var i 2-3 kg. størrelsen. Alt i alt en herlig dag på sjøen.

Medlemsbilde

Medlemsbilde20. mai: Alf-Inge Steindal

Storlange fra Bømlafjorden

Endelig :-). Etter årevis satsing lykkes det endelig for Tore Jan.

Gutten trosset vær og vind og tok turen igjen oppover til Valevåg i Bømlafjorden. Helt alene, da ingen hadde tid til å være med. Noe vi angrer på nå. For å gjøre historien kort klarte han å overliste ei skikkelig lange på 32,4 kg. Endelig fikk han vippet 30 kg. grensa.

Og eg e ikkje misunlig i det hele tatt, not.

Medlemsbilde

Medlemsbilde

Medlemsbilde