Omtaler og tester

Mustad Rig Wallet

MedlemsbildeMedlemsbilde

Det er ingen hemmelighet at de fleste havfiskere liker å binde forskjellige tackler og her har vi noe å oppbevare dem i. Rig Wallet og Jumbo Rig Wallet er to tackelmapper fra Mustad & Sønn A.S. Begge to har 12 "rom" av semitransparent plast som virker solid med tanke på hva som oppi. Jumbo-utgaven duger til de største tacklene og krokene, den andre er grei til tackler med kroker opp til størrelse 7/0. Lukkemekanismen er borrelås på den minste og glidelås på Jumbo'n.

Hvis der er noe jeg har å utsette på disse så er det at hvis du har mange tackler med attraktorer med litt tykkelse, f.eks. blekkspruter, blir det temmelig fort trangt oppi mappene. Innfestingen av rommene kunne vært laget på en litt annen måte og de kunne vært litt mer romslige i høyden.

Uansett, dette er to bra produkter!

1 poeng 2 poeng 3 poeng 4 poeng 5 poeng 6 poeng


Sølvkroken EXTREME hvirvler

Medlemsbilde

Extreme hvirvler fra Sølvkroken inngir tillit fra første øyeblikk. De ser solide ut, de føles solide, og ikke minst de er solide. I tillegg er de veldig motstandsdyktige mot korrosjon. De er tilgjengelig i 4 størrelser; 1, 1/0, 2/0 og 4/0. Størrelsene 2/0 og 4/0 passer best for havfiske. Størrelse 2/0 har en oppgitt bruddstyrke på 328 kg. Alle størrelsene kommer i små poser á 5 stk., og veiledende pris er kr. 30,-. Eneste minuset i mine øyne er prisen, men i den store sammenhengen er det uansett ikke rare utgiften. En klar sekser!

1 poeng 2 poeng 3 poeng 4 poeng 5 poeng 6 poeng