Nyheter Karmøy H.K. - 2008

Ny klubbrekord på Uer!

Alf-Inge Steindal fikk ny klubbrekord på Uer under oppholdet på Sørøya. Fisken veide 4,70 kg.

Vi gratulerer så mye!

Medlemsbilde


God sommer!

Siste V-6 tur (klubbmesterskap) før sommeren ble avholdt søndag 8. juni.
Vinner ble Jostein Lundal (gratla!), som også leder årets V-6 konkurranse så langt.

Håper alle får en fin sommer med mye fint vær og mange store fisker.
Husk å legge inn fiskerapporter og bilder hvis dere får noe dere vil skryte litt av.

Til info så er det nå mulig å legge inn kommentarer til fiskerapporter for innloggede medlemmer.
Test det litt ut og se hva dere synes(?).


Karmøyfestivalen 2008

Tradisjonen tro arrangerte Karmøy HK nok en gang Karmøyfestivalen.
Været viste seg fra sin aller beste side; sol og havblikk, så det var duket for en flott dag på havet for litt over 30 ivrige havfiskere. De fleste satt kursen vestover i havet mot Urter, men noen forsøkte også rundt Røvær og dypet utenfor Ryvarden.

Ingen store mengder fisk ble tatt, men mest er best, og vinneren, Hilde Skiffard (KHK) fikk 17 kg. tilsammen. Størst fisk var ei brosme på respektable 9,5 kg. tatt av Ove Karlsen (KHK).
Hele resultatlisten finner dere her.

Vi vil takke alle som var med og ønsker velkommen tilbake neste år!
Gratulerer så mye til vinnerne!

Medlemsbilde
Noen av båtene

Medlemsbilde
Dette blir en drømmedag på havet!

Medlemsbilde
Ved Urter

Medlemsbilde
Venter på napp...

Medlemsbilde
To av de største fiskene ligger her (9,5 og 5,6)

Medlemsbilde
Vinneren - Hilde Skiffard fra Karmøy HK


Ny klubbrekord på Blåkjeft!

Hilde Skiffard har fått ny klubbrekord på Blåkjeft i Kristiansand. Fisken veide 1,35 kg. og tangerer den gamle rekorden med over 400 gr.

Vi gratulerer så mye!

Medlemsbilde


Kanonvær!

Etter en uke med vannvittig flott vær over Haugalandet ser det desverre ut som det er over for denne gang på torsdag. Det er lett å glemme at vi faktisk bor på en fuktig og forblåst del av landet når værgudene er i godt humør, men det er uansett bart og mildt :-).

Vil minne dere på å legge inn rapporter og bilder, selvom dere ikke har hatt fiskelykken med dere. Det er vel engang sånn at det er mye lettere å skrive en rapport i gledesrus enn skuffelse, men prøv. De fleste kjenner seg sikkert igjen her.

V-6 nr. 3 ble avholdt i går (20/4) og de som var med fikk full valuta, ihvertfall værmessig, for å stå opp *litt* tidligere enn normalt på en søndag. Resultatene finner dere her.


Oppdateringer

Hei igjen og vel overstått påske!
Ser det mange som har benyttet anledningen til å komme seg på sjøen i påska - det er bra. Flott er det også at det har blitt lagt inn både fiskerapporter, bilder og meldt inn fisker.

Terminlista har blitt oppdatert med program for resten av året. Merk dere V-6 nr. 3 og Karmøyfestivalen.
Alle medlemmene skal også ha fått et brev i posten med terminliste for resten av året. Dette er siste gang info blir sendt ut per brev. Fra nå av vil all info bli lagt ut på sia vår. Det vil også bli sendt mail til de medlemmene som har oppgitt mailadresse.

NB! De som ikke har betalt medlemskontingenten bes gjøre dette så fort de har anledning.


God påske!

Vi ønsker alle medlemmer en riktig god påske og håper på noen fine, rolige dager og kanskje et lite gløtt av vår(?) Til dere som skal fiske så husk å legge inn fiskerapporter og bilder. Innholdet er i høy grad med på å bestemme kvaliteten på sia vår.

Resultatene fra V-6 nr. 2 er nå lagt ut. Poengregnesystemet fungerer ikke helt optimalt ennå, det kan bl.a. bli feil hvis flere får like stor fisk på samme tur, men dette vil bli rettet opp.

Det er nå mulig å registrere sine egne (stor)fisker. Medlemsmenyen har fått et ekstra valg. Fiskene må imidlertid "godkjennes", slik at de vil ikke vises umiddelbart. Dette gjøres fortløpende av administrator.
Er det rekordfisk må den godkjennes på vanlig måte.


V-6 nr. 1

Da var resultatene ute for årets første V-6 tur.
Turen ble avholdt i ikke altfor godt vær i Karmsundet. Alle fikk fisk og som vanlig noen mer enn andre, men de store er fremdeles der ute.

Det har desverre tatt litt tid å oppdatere resultatene. Dette skyldes mest oppdatering av regnesystem for poeng på siden vår. Hvis noen oppdager noe som er feil så vær vennlig å si i fra snarest, så skal det fikses.

Noen har sikkert lagt merke til at tidevannsinfo nå fungerer. I første omgang for Bergen og Stavanger. Ellers så vil det snart komme en oppdatering under medlemsmenyen som gjør at storfisker kan meldes inn på eget skjema (ikke papir). Kommer tilbake med info når dette er klart.
Har også planer om å gjøre det samme under Omtaler og Tips og triks.

Kan også nevne at siden har vært utilgjengelig noen timer i dag og i går. Dette skyldes oppdateringene som er gjort. I tillegg til dette - mener å huske at det var forrige helg, var det ikke mulig å nå siden i en periode på ca. 12 timer. Dette skyldes feil hos Telenor.


Godt nytt (fiske)år!

Hei folkens!

Da var jula over og det nye året er godt i gang. Nå er det meste positivt; fisketurene begynner snart og dagene begynner så smått å bli lenger :-)

Som dere har lagt merke til har nettsiden vår gjennomgått en ansiktsløftning. Det er nå mulig å logge seg på og legge inn bilder og fiskerapporter. Den administrative delen av siden er også endret slik at den nå er mye lettere å oppdatere. Håpet er at dette skal bli et samlingssted, ihvertfall for klubbens medlemmer, der vi kan utveksle litt erfaringer - og kanskje det etterhvert kan bli et enkelt forum her. Mulighetene er mange, men interessen må være der. Kom med ideer om hva som kan endres (gjøres bedre) og/eller legges til.