Nyheter Karmøy H.K. - 2005

Ny klubbrekord på Spisskate (evnt. ny norgesrekord)

Odd Arve fikk denne store spisskata i Valevåg på lørdag. Den veide 14kg og dette er 2,7 kg. over gjeldende norgesrekord.

Medlemsbilde


Nye klubbrekorder på lysing, vassild og Blåkjeft

Det er i løpet av sommeren blitt satt 3 nye klubbrekorder.

Jostein Lundal fikk en lysing på 2,82 kg. under en fiskekonkurranse i Åkrafjorden i Juli. Han vant forøvrig denne konkurransen og ble Åkrafjordmester.

Tore Jan Skeie fikk seg ei vassild på 1392 gram i slutten av Juli under fiske på Traavasskallen i Valevåg.

Kjetil Guttormsen fikk i fjor en fisk som det var litt vanskelig å artsbestemme. Vi trodde det var en blåkjeft eller en lysuer, men fisken ble etter en stund sendt til havforskningsinstituttet for artsbestemmelse. Dette har drøyd ut, men nå er svaret kommet. Det var en blåkjeft. En fin hunn på 913 gram - d.v.s. ny klubbrekord.


Ny klubbrekord på blålange

Kjell Knutsen fikk seg en blålange på 13,5 kg i Nedstrandsfjorden Fredag 24.06.05. Kjell var med Tore Jan på en av deres natt-turer. Blålangen fikk han på rundt 500 meters dyp.
For mer info se under fiskerapporter 2005.


Ny klubbrekord på Lomre

Odd Arve forbedret sin klubbrekord på lomre.
Den nye rekorden er på 0,830 kg. og ble tatt i Karmsundet 5. mai.


Ny klubbrekord på hvitskate

Tore Jan Skeie forbedret sin klubbrekord på hvitskate fra 6,2 til 8,24 kg. Denne fikk han i Nedstrandsfjorden i samme området som de 2 foregående klubbrekordene han har hatt. De fisket på rundt 400 meters dyp.

Medlemsbilde


Flott fangst av spisskater i Ålfjorden!

Rolf Knutsen fra Karmøy H.K. og Sjur Ballazs fra Tysvær H.K. Tilbrakte en flott påskedag inne i Ålfjorden på jakt etter storbrosma. De fikk noen fine brosmer, men det var fangsten av 3 spisskater på henholdsvis 6,1 - 7,2 og 7,4 kg. som vakte oppmerksomhet.

MedlemsbildeMedlemsbildeMedlemsbilde