Nyheter Karmøy H.K. - 2004

Ny klubbrekord på blålange!

Tore Jan Skeie fikk under en tur til Tittelsnes på årets siste dag en blålange på 12,0 kg. Den tok på rundt 200 meters dyp. Mere om denne turen finner dere under fiskerapporter 2004

Medlemsbilde


Ny klubbrekord på Lomre

Odd Arve Gunderstad fikk under siste V-6 konkurranse en lomre på 0,776 kg. Han Slettet dermed Kjetil Guttormsen sin rekord som var 0,69kg som også var tatt i Karmsundet i mars 2003. Det er et stykke igjen til norgesrekorden som er på hele 1,8 kg.


Ny klubbrekord på sypike

Njål Solland fikk i juli en sypike på 303 gram utenfor Horge.

Medlemsbilde


Anders Tveit ble vinner i Oslo minifestival på Mausund

Anders Tveit som er medlem hos oss vant Oslo minifestival på Mausundvær. Han var også med på beste 4-mannslag og nr 3 på 2-manns lag. Hans største fisk var en sei på drøyt 10 kg. Anders hevdet seg også bra i NM (nr. 9) som ble arrangert samme uka på Mausundvær.

Se resultater fra NM og Oslo Minifestival her:
http://www.fiskeklubb.com/div/nyheter/NM-2004/nm2004.htm
http://www.fiskeklubb.com/div/nyheter/OsloMini300604/oslo_mini.htm


Stor kveite på wobbler i Saltstraumen

Svenske tok kveite på wobler i Saltstraumen.
Se her eller her


Ny klubbrekord på piggskate!

Ole Jakob Kristiansen som som også er medlem i Tysvær H.K. fikk på klubbtur med Tysvær H.K. ei piggskate på 4,6 kg. Denne fikk han på Våga i Boknafjorden og var om bord hos Helge Susort. Ole fikk totalt 5 piggskater på denne turen.


Karmøy H.K. sammen med ABB havfiskeklubb arrangerte Temakveld

Karmøy H.K. sammen med ABB arrangerte temakveld om havfiske på fritidssenteret til ABB. Dette så ut som at det var populært, det kom over 80 personer denne kvelden. Det var den kjente fiskeren Asgeir Alvestad som er ansatt som produktutvikler i firmaet Pure Fishing som holdt et foredrag om havfiske. Han startet med å vise ca 15 min. med video og deretter fortalte han og viste lysbilder om fisketeknikk, opphengstyper, agntyper og litt om farger på agn på forskjellig type bunn og dybder i ca. en og en halv time.

Da tok han en pause på ca en halv time og alle kunne få kjøpt seg kaffe og noe å tygge på. Vi hadde også loddsalg. Etter pausen viste han frem og snakket om forskjelligt fiskeutstyr. Det var hovedsakligt om hvilke type stenger og sneller som passet til de forskjellige fiskeområder/dyp.

Etter Asgeir hadde pratet ferdigt hadde vi loddtrekning. Mange fine premier som var gitt av Pure Fishing, Baardsen og ABB ble trukket. Helt til slutt viste Asgeir en lysbildeserie som varte i ca 20 min. fra en tur han hadde til Cuba i fjor hvor de fisket med flue på grundt vann.

Stor takk til Asgeir Alvestad for at han kunne stille opp for oss denne kvelden.

Medlemsbilde